Hjælp til rekruttering i Aalborg

Den vigtigste ressource i en virksomhed er medarbejderne. Uden de rette medarbejdere er vejen til succes nærmest umulig. Når man sammensætter et team, er det afgørende, at samtlige individer besidder en gejst og bidrager med hver deres kompetencer og egenskaber.

Af den årsag er ansættelsesprocessen alfa og omega i en virksomhed. Hvis man ønsker at finde den rette kandidat, der matcher på det professionelle såvel som personlige plan, kan man med fordel benytte sig af et professionelt rekrutteringsfirma.

Med over 15 års erfaring i den danske konsulentbranche er Comentor et seriøst bud på et rekrutteringsfirma og samarbejdspartner. Vi tilbyder professionelle rekrutteringsløsninger i Aalborg, som sikrer, at din virksomhed finder det rette match.

Skræddersyede rekrutteringsløsninger, der matcher jeres behov

Vores tilgang til rekruttering er strategisk og taktisk. Derfor indleder vi et hvert samarbejde med et opstartsmøde, hvor vi har mulighed for at afdække den pågældende virksomheds behov, profil, mål m.m.. Først når man har en forståelse af den virkelighed, som den enkelte virksomhed befinder sig i, kan man designe en effektiv rekrutteringsløsning.

Omstændigheder i den pågældende branche og virksomhed er således med til at afgøre, hvilken strategi, der skal afbenyttes for at tiltrække potentielle kandidater til stillingen. Valget står her mellem: Search og Executive Search, som hver især har deres særlige kendetegn og styrker.

Analyse af de udvalgte kandidater

Vi tilbyder at foretage en effektiv screening af feltet af kandidater og invitere de mest relevante til et dybdeinterview. Her er målet at afklare, hvilken kandidat, der bedst lever op til virksomhedens succeskriterier. Interviewet suppleres med en personprofil for således at afgøre, om den enkelte person passer ind i virksomhedskulturen.

På baggrund af en grundig analyse udvælger vi den kandidat, der matcher job- og personprofilen bedst og derved kan skabe størst værdi for din virksomhed.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om vores rekrutteringsproces og hvordan vi arbejder med rekruttering i Aalborg, er du meget velkommen til at kontakte os.

New call-to-action