Comentor A/S åbner kontor i København 1. oktober 2018

Tilpasset blog

Som planlagt og i forlængelse af en fortsat positiv vækstkurve etablerer Comentor A/S kontor i København.

 

Det har været et strategisk mål at åbne kontor i København og dermed komme tættere på vores sjællandske kunder. Vi oplever en øget interesse for Comentor og vores ydelser på Sjælland og dermed tilgang af kunder i regionen – og tiden er derfor kommet til at tilbyde vores services med en afdeling lokalt i København.

Med fokus på kvalitet, processer og et stærkt researchteam har Comentor A/S på tredje år formået at fastholde sin position som en af Danmarks førende headhuntervirksomheder. Det viser en ny brancherapport, som analysevirksomheden Supana står bag. Det er selvfølgelig vores hensigt og målsætning at fastholde denne position og styrke den endnu mere med etableringen i København.

Claus Østergaard Olsen bliver ansvarlig for alle de sjællandske aktiviteter i tæt samarbejde med ledelsen i Comentor. Claus har erfaring på det strategiske, taktiske og operationelle niveau i alle størrelser og typer af virksomheder – baseret på flere start-ups samt ledende positioner i koncernvirksomheder. Han har en høj grad af forretningsforståelse samt godt kendskab til virksomhedsprocesser, hvilket giver en god ballast i relation til at forstå virksomhedernes udfordringer og behov. Claus har gennemført mange rekrutteringer i sin karriere og har det seneste år anvendt sin viden og erfaring til at hjælpe virksomheder med at få ansat de rigtige medarbejdere.

Click me